Rólunk

Cégünk több éves tapasztalattal lát el zöldterület-kezeléssel kapcsolatos feladatokat. Többnyire nagyobb ipari területeken, közterületeken, parkokban végzünk egész éves karbantartási munkákat, de vállaljuk magántelkek, nyaralók, kiskertek éves, vagy szezonális karbantartási feladatait is.  Ilyen munkák lehetnek például a fűnyírás, fűkaszálás, növényzet karban tarása (gazolás, sövényvágás, metszés, permetezés stb..), igény szerinti vegyszeres gyomirtás, zöldhulladék elszállítás, hó ügyelet. Munkáinkat minden esetben az ügyfél elvárásainak megfelelően teljesítjük. Törekedni szoktunk egy terület rendszeres, legjobb esetben egész éves karbantartására, hiszen ebben az esetben ügyfeleinknek nem kell aggódniuk semmiért, hiszen minden évszaknak megfelelően folyamatos karbantartás alatt tudhatja zöldterületét. Nem kell figyelni az allergén növények virágzási idejére sem, hiszen egy egész éves karbantartásban természetesen benne van az is, hogy ilyen növények se okozzanak "fejfájást". cheeky

Ügyfeleink szeretnek velünk dolgozni, mert fontosnak tartjuk a folyamatos kapcsolattartást, rugalmasak vagyunk, és minden esetben minőségi munkát végzünk! Alkalmi megbízások esetén is a teljes munka elvégzéséig folyamatosan tájékoztatjuk ügyfelünket a munkavégzés menetéről, képeket, videókat készítünk, vagy személyesen egyeztetünk, így ügyfeleink tájékozottak, és nyugodtan tudnak a foglalkozni saját dolgaikkal, hiszen a ránk bízott munka az elvárásnak megfelelően, tökéletes ütemben halad.

Amennyiben Ön is úgy dönt, hogy ránk bízza zöldterületeinek karbantartását, vagy akár egyszeri megbízással fordulna hozzánk, hívjon bizalommal!


Jezsek Zoltán
ügyvezető